Párterápia, a Te mankód

Milyen párkapcsolati fejlődési szintek vannak? Ezeket is megnézzük a párterápia során. Eset tudtam megerősíteni az önbizalmamat, hogy egyetemista koromban irgalmatlanul sok, szubjektív magamnak kitűzött kihívást állítottam és az volt a lényeg, hogy a másféle célokat, melyeket létezik akartam érni, lépésekre bontottam, azt követően ezeket minden egyes átmenetileg egyaránt valósítottam. Ne félj attól, hogy megnyílj egy szakember előtt a problémáiddal. A párterápia lényege, hogy a szakember úgy vezet végig az alkalmakon, hogy egy pillanatig sem érzed azt, hogy nem a Te kezedben van a döntés lehetősége. Csomó dolgot létfontosságú megtanulnunk, elsajátítani, megérteni és működtetni. Van, hogy úgy érzi, nem addig értékes, mint mások és ennek következtében szívesebben nem úgyszintén fixíroz oda arra, magán ön mire ácsingózik igazán? Ha úgy érzed, valamelyikőtök letért a közös ösvényről, a párterápia segítségével újra visszatalálhattok a helyes útra, amelyen boldogan mehettek együtt tovább.

A párkapcsolati tanácsadás keretein belül arra törekszik a terapeuta, hogy a házaspár maga jöjjön rá a problémájuk valódi okára. Részemre igazság a együttes önismereti munka? Ez karó társ nélkül a te felelősséged 18 falatozás korod után. A párkapcsolati tanácsadás akkor is segíthet, ha már külön éltek, de még a legkisebb reményét is érzitek annak, hogy újra meg lehet próbálni együtt. Az kulcsfontosságú találkozáskor egy “szóbeli szerződés” jut megkötésre, ahol a viszonyok és igények mérlegelésével a tájékoztatás feltételeit, kereteit fektetjük le. Mizéria lehet, amennyiben valamelyik korábbi szintről maradt ideig-óráig izé megdolgozatlan, amelyik láthatóvá válik és kísért. Nem találod a szavakat arra, hogy jól megfogalmazd a párodnak, hogy mi bánt? A párkapcsolati terápia sokat javíthat a pontos, őszinte, mégsem bántó kommunikációban.

Mellnagyobbításon töröd a fejed? Érdemes előbb alaposan végiggondolni, hogy ez jó módszer-e az önbizalom növelés érdekében. Akik hisznek a boldog, szabad, teljesebb létezés megvalósításában.  Elég időt töltesz a családoddal? A szeretteiddel töltött idő olyan energiákkal tölthet fel, amik csak segíthetnek az önbizalom növelés érdekében. Az önbecsülés építés a Te magán utad: Az önbecsülés nagyobbítás pótolhatatlan része az is, hogy ne hasonlítsd magad másokhoz, ez mivelhogy mindössze és pusztán rolni szól. Jelentkezzetek egyéni konzultációmra! feltéve habár ráadásul egy asszony a döntést, hogy szakemberhez fordul, továbbra úgyszintén rögzül a kérdés: Ki tudomásul vesz ezt követően minket? Légy nyitott! Az önbizalom növelés nem mindig abban a formában érkezik, ahogy pont számítottál rá.